BuitenHelden heeft als uitgangspunt het motiveren van ouders en kinderen om er op uit te gaan. Buiten spelen! Dat kan gewoon op straat, maar ook op bijzondere plekken die zowel voor ouders als kinderen leuk zijn om te bezoeken. Buiten in de breedste zin van het woord dus. BuitenHelden kreeg een speelse, eigen identiteit die kinderen en volwassenen aanspreekt.
Website / BuitenHelden online
De kern van BuitenHelden is de website. Hier worden tips, uitjes, locaties, video's en blogs op gedeeld.
Behalve de vormgeving van de website en BuitenHelden als identiteit, schrijf ik alle blogs,  neem de volledige redactie op me en maak foto's en video's die worden gedeeld op dit platform.
Magazine / BuitenHelden in print
Een tweede kern van BuitenHelden is - met opzet - niét voor ouders bedoeld, maar voor kinderen zelf. Kleine kindjes, vanaf een jaar of 3, die zelf mogen kijken, voelen, scheuren, knippen en bladeren in hun eigen blad: Buiten! Ik schrijf alle artikelen, geef het blad vorm en ben uitgever van Buiten!
Fie
Fie is het karakter dat kleine BuitenHelden voorziet van uitlegjes en leuke weetjes. Fie staat in het magazine, op de website en natuurlijk komt ze met regelmaat terug op Facebook en Twitter om een weetje-van-de-week te presenteren.
Video / BuitenHelden op locatie
Natuurlijk maak ik - waar mogelijk - video's om ouders te laten zien of een evenement of locatie écht de moeite waard is. Zo komt snel het BuitenHelden Youtubekanaal tot leven. Natuurlijk worden ook de video's gebrand met BuitenHelden logo.
BuitenHelden vind je op www.buitenhelden.nl
BuitenHelden
0
48
0
Published:

BuitenHelden

BuitenHelden / Buitenspelen voor kinderen en ouders

0
48
0
Published: