• Add to Collection
  • About

    About

    The branding was renovated and modernized alongside the cafe’s interiors as well as its kitchen, while maintaining the essence of its past within… Read More
    The branding was renovated and modernized alongside the cafe’s interiors as well as its kitchen, while maintaining the essence of its past within the architectonic space. Read Less
    Published:
_
The Assignment
The goal was to adapt an existing two century old retail space to a design oriented cafe, where casual and culture would meet in the same place, offering a meeting point to the local community.
_
The Solution
The branding was renovated and modernized alongside the cafe’s interiors as well as its kitchen, while maintaining the essence of its past within the architectonic space. The connection between the founder’s design background was explored using a private design poster collection to create unique wallpaper solution, that would be the main focal point of the space. The minimal approach to the furniture and use of colour was meant to reduce the visual noise, and highlight the original architectural features of the space.
 
_
 
Creative Director: Nuno Abreu
Project Manager: Jorge Abreu
Graphic Design: Filipa Goes, Bruno Silva, Jonatas Barros
Multimedia Design: Jonatas Barros