KUT donor wall

  • 83
  • 0
  • 0
  • Austin Public Radio Station KUT has served as a revered source of news, information and entertainment to the Austin community for more than 50 years.
     
    In 2012, KUT moved its station into what is now the KUT Public Media Studios in the Belo Center for New Media at the University of Texas. As part of its capital campaign, KUT made a final push to raise remaining dollars for the build-out in an on-air fund drive, and engaged Dyal and Partners to design a large donor wall and supporting campaign material.
     
    The wall wraps Studio 1B, a recording studio in the center of the station, and incorporates KUT photos and assets collected from KUT’s rich 54-year history. While major gifts are highlighted in larger type, the layout features all donors together—reflective of the client’s desire for the piece to be ‘democratic.’
     
    The campaign was a huge success, raising 1.5X the goal and garnering more than 1,500 contributors’ names.
  • Project designed while at Dyal and Partners. Creative Director Herman Dyal.