user's avatar
PILLAROUNDISTANCEMPTIESEATRACE
PILLAROUNDISTANCEMPTIESEATRACE

How do we perceive things? How do we sort and order them? How do we determine that the cotton is soft? We can be sure about this by the response to the personal experience. What do we see? Is the reflection of similarities what we experience?  There is an image behind every image. Why do we want to find a function in something? Which is not experienced, cannot be suspected. If my mother looks at a film dryer clip she won't know what it is but she will try to compare it to something. My series is found and constructed situations, form and light studies, which shows a process of building an own universe.
OSZLOPADRÓTÉGLANTENNAJTÓ

Hogyan fogjuk fel a dolgokat? Mi alapján szortírozzuk, mi alapján rendszerezzük? Miből tudjuk hogy puha a vatta? A személyes élményre való visszautalással tudunk biztosak lenni e állításban.
mi van ha ez mégsem így van. mi az amit látunk? hasonlóságok tükröződése minden amit megtapasztalunk? mindegyik kép mögött egy másik kép van.
hol is vagyunk? van alattunk talaj? lennie kell talajnak? mi a helyes döntés, mi a jót út? miért akarunk egy dologban funkciót találni? a funkcionálatlan tárgy szerepe mi? a valamiről való nem tapasztalás nem sejthető. Ha meglát anyukám egy filmszárító csipeszt nem fogja tudni mi az, de megpróbálja hasonlítani valamihez.
Újra rendezett helyzetek, kísérletezések, forma- és fénytanulmányok, egy saját univerzumot felépítő folyamat.
Átrendezem, egymás mellé pakolom, asszociálok?
PILLAROUNDISTANCEMPTIESEATRACE
34
401
0
Published: