Project Views
Appreciations
250
Followers
31
Following
4
Zomerhuis.nl/communicatie+ is een resultaat gestuurd netwerkbureau van de nieuwste generatie. We begeleiden ondernemende mensen en merken die relevant en onderscheidend willen zijn in deze digitale age. Ik bied daarvoor één slim platform voor alle on- én offline interactie: strategie, creatie, design, brand ID's, … Read More
Zomerhuis.nl/communicatie+ is een resultaat gestuurd netwerkbureau van de nieuwste generatie. We begeleiden ondernemende mensen en merken die relevant en onderscheidend willen zijn in deze digitale age. Ik bied daarvoor één slim platform voor alle on- én offline interactie: strategie, creatie, design, brand ID's, web-en mobile development en vrijwel alle typen campagnes. Zo help ik merken en organisaties met de activatie van hun doelgroepen. Dat doe ik door sterke strategie te 'verpakken' in design dat harten raakt, in taal die mensen in beweging brengt en dit alles strak te vertalen in online techniek. Deze oplossingen verbeteren het imago en de communicatie, maar vooral de sales van mijn opdrachtgevers
SPECIALISMEN
+ Strategische communicatie oplossingen
+ Creatieve communicatie concepten
+ Crossmediale reclame campagnes
+ Corporate, brandIdentity en huisstijlen
+ Webomgevingen / e-commerce
+ On-line marketing strategiën
+ Social Media Marketing
+ Copywriting / content management
+ Merksessies

VOOR WIE
VGZ, Pure Energie, Bron Fine Dutch Jewelry, ADG Groep/Gul, ORAM, Damen Shipyards, CfPB, Woningborg Groep, Smaak Nederland, Das Scheidingshulp, Trimetal/Akzo Nobel, PGGM, PFZW, Gemeente Almere, WNF, USG People, John West, PF Concept, Livera, Intersport, ATAG, NS Internationaal, BadBoys, NOC*NSF, Koninklijke BAM Groep, Warsteiner Bier, Peugeot, Minolta Konica, Bovag, Connexxion, Triumph A.G., NCDO, NBTC, FC Utrecht e.a.

CONTACT
06- 55 333 510
eric@zomerinhuis.nl Read Less
 • Owner / Creative / Strategy director
  Zomerinhuis — Laren, Netherlands
 • Creative Director / Creative Strategy
  Alta Creatieve Marketingcommunicatie — Utrecht, Netherlands
 • Art Director
  Catchline Communications — Amsterdam, Netherlands
 • Senior Conceptual Designer
  Ontwerpbureau Van Velsen — Hilversum, Soest
View Full Resume
Eric Zomer, ongetrouwd, en eigenaar van zomerinhuis.nl/communicatie+. Ik help ambitieuze ondernemers en organisaties verder met het behalen van hun communicatie doelstellingen en zorg ervoor dat er meer effectiviteit en omzet komt uit communicatie. Off- en online.
Ik vind visies maar papieren tijgers. Maar OK.., Ik heb één bewezen visie en dat is dat communicatie gewoon moet doen wat ’t altijd zou moeten doen: verkopen! Of het nu een product is of een moeilijk te communiceren dienst. Communicatie moet een relevante bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat.
Member since: