Project Views
870
Appreciations
49
Followers
12
Following
18
Fotografie Pakhuis is gespecialiseerd in Industriële fotografie, Achitectuur, Urban en Reportages. Door persoonlijke aandacht en vakmanschap maakt Marlène die foto’s zoals vooraf met uw besproken; voor zowel bedrijven als particulieren.

Als je meer wilt weten, een reportage wilt laten maken of een foto in prin… Read More
Fotografie Pakhuis is gespecialiseerd in Industriële fotografie, Achitectuur, Urban en Reportages. Door persoonlijke aandacht en vakmanschap maakt Marlène die foto’s zoals vooraf met uw besproken; voor zowel bedrijven als particulieren.

Als je meer wilt weten, een reportage wilt laten maken of een foto in print wilt bestellen,
dan kun je contact met mij opnemen.Naast het maken van foto’s verzorgt Marlène ook de nabewerking en het afdrukken op papier, forex, alu-dibond, canvas, acrylglas etc.
Inscannen van (oude) negatieven behoort tot de mogelijkheden.

Workshops, privé lessen en photowalks behoren ook tot de mogelijkheden. Kenmerkend voor zowel de photowalk als de workshop is dat het praktijkgericht is en de kleinschaligheid van de groep (max. 6 personen).


Interieur / Exterieur / Product / Bedrijfsreportage / Equipment / etc
Read Less
  • Industrial & Architecture Photographer.
    Fotografie Pakhuis — Hoofddorp, Netherlands
  • Allround photographer
    Hendriks Media Fotografie — Hoofddorp, Netherlands
View Full Resume
Als autonoom fotograaf wil ik beelden maken die bij de kijker iets oproepen en die blijven hangen; omdat ze een verhaal vertellen. Het maakt niet uit of dat mijn verhaal is, of het verhaal dat de kijker zelf in de foto’s leest. Het zijn geen grootse en meeslepende verhalen. Juist het kleine, het alledaagse, het v… Read More
Als autonoom fotograaf wil ik beelden maken die bij de kijker iets oproepen en die blijven hangen; omdat ze een verhaal vertellen. Het maakt niet uit of dat mijn verhaal is, of het verhaal dat de kijker zelf in de foto’s leest. Het zijn geen grootse en meeslepende verhalen. Juist het kleine, het alledaagse, het voor de hand liggende is wat ik zie en wat ik op mijn manier probeer vast te leggen.

In mijn foto’s probeer ik zo veel mogelijk de omgeving, het item of de persoon zoals ik die ken of ervaar te laten zien. Mijn werk is sober en brengt de rust en stilte in beeld die we in ons drukke en hectische bestaan makkelijk over het hoofd zien.

In mijn vrije werk lopen documentair en andere vormen van fotografie vaak door elkaar heen. Soms beschouwend en afstandelijk, soms indringend en intiem.


Opleiding
Technisch opgeleid; MTS en HTS. Begonnen in de fotografie als autodidact, later heb ik mijn kennis en stijl verder ontwikkeld middels diverse cursussen en een opleiding aan de fotovakschool Read Less
Het is toch prachtig een vrouwelijke fotograaf te hebben die een voorliefde voor techniek heeft, bekend is in deze wereld, zich er thuis voelt en ook de taal spreekt!
Member since: