Project Views
Appreciations
Followers
Following
212
I am Zsolt Hlinka, I was born in 1978, Budapest. After finishing my studies, I got a job in a printing house. Later I received an opportunity to become a co-owner of a newly established press, of which I became the press leader. Beside this, taking photographs has always been a part of my life. I was given the pos… Read More
I am Zsolt Hlinka, I was born in 1978, Budapest. After finishing my studies, I got a job in a printing house. Later I received an opportunity to become a co-owner of a newly established press, of which I became the press leader. Beside this, taking photographs has always been a part of my life. I was given the possibility by my parents and thereby the passion for taking photos soon grew inside me. This is the path of my life, I can express myself by this.

I am fascinated by the urban mood and evening lights. But landscapes with strange mood also seize me by the eye and thoughts. I am looking for geometry and symmetry obsessively in each composition. When I take a photo, I exclude all other circumstances and focus only on the picture to be prepared. I collect moments.


RÓLAM

Hlinka Zsolt vagyok, 1978-ban születtem Budapesten. Tanulmányaim után nyomdában helyezkedtem el. Majd lehetőséget kaptam hogy betársuljak mint tulajdonos egy újonnan létesült nyomdába, aminek a nyomdavezetője lettem. Emellett a fotózás mindig ott volt az életemben. A szüleim már korán kezembe adták a lehetőséget, és ezáltal hamar kifejlődött bennem a fotózás iránti szenvedély. Ez az életem útja, ezzel tudom magam kifejezni.

A városi hangulat és az esti fények lenyűgöznek. De a különös hangulatú tájak is megragadják a szemem és a gondolataim. Megszállottan keresem a geometriát és a szimmetriát minden kompozícióban. Amikor fényképezek, kizárok minden más körülményt és csak a készítendő képre fókuszálok. Pillanatokat gyűjtők. Read Less
Member since: