Bardot Bar & Restaurant
Tijdens mijn stage bij VanderVeer Creative Agency heb ik de opdracht gekregen om voor Bardot meerdere uitingen te maken.
Er was al een grote lijn klaargemaakt, zoals het logo. Ik heb dus niet het logo ontworpen. Ook stonden de kleuren al vast. Ondanks dat heb ik wel heel erg veel invloed gehad op deze opdracht en heb ik aan veel mee mogen werken. Ik vond het bijzonder dat ik als stagiaire hier aan mee mocht werken. Het is een vertrouwen wat je gegeven word. Elke keer als ik in de stad loop, en ik kom langs Bardot, groeit er een glimlach op mijn gezicht. Hier ben ik ontzettend trots op, het gevoel dat ik hier aan mee heb gewerkt is gewoon onbeschrijfelijk. 
Let op: Dit is niet mijn opdracht maar in opdracht van VanderVeer Creative Agency
Dit is het logo van Bardot. Dit heb ik niet gemaakt maar heeft een oud stagiaire gemaakt.
Hieronder zie je het visitekaartje. de layout van het kaartje is door mij ontworpen.
Ook heb ik het briefpapier mogen maken, dit ziet er als volgt uit: 
Dit was het begin van het bedrijf. De kleine onderdelen eigen maken. Hierna kwam het spannende deel; de menukaarten! Eén van mijn collega's hier bij VanderVeer Creative Agency heeft hier, voor dat ik hier stage kwam lopen, al een concept voor gemaakt, maar dit was nog geen compleet concept. Hier het uiteindelijke resultaat waar ik een eigen draai heb mogen geven.
Hierbij de standaard menukaart
Er zijn in totaal vier menukaarten gemaakt. Een Diner, Drank & Snacks, Lunch en een wijnkaart. De formaten zijn niet allemaal het zelfde maar het ontwerp wel. Behalve de wijnkaart. Die ziet er  als het volgt uit: 
Hier staan de kaarten in het restaurant
De kinderkaart is wel vanaf 0 opgezet. Deze heb ik samen mogen voegen tot een leuke kinderspeelplaat waar kinderen zich rustig kunnen vermaken.

Om de zichtbaarheid van Bardot te vergroten hebben wij ook de gevel aandacht gegeven doormiddel van signing. Hier was ik ook een onderdeel van. Behalve het logo.
Wat je op de onderste foto ziet zijn de banieren aan het pand. Het bord wat aan het balkon hangt. De borden wat aan de zijkant van het terras gemonteerd zitten (dit om de doorkijk te verminderen en de mensen op het terras meer privacy te gunnen) en de parasoldoeken. Aan al deze uitingen heb ik meegwerkt
Ook de onderzetters hebben wij onder handen genomen. En niet zo maar onderzetters, nee ze zijn nog praktisch ook. Op de achterkant kun je namelijk een (persoonlijke) boodschap neerzetten. Of misschien wel leuke tips!
Ter promotie ben ik bezig geweest met een Instagram fotoframe.
En hier staat hij dan op het binnenterras van Bardot:
Buiten de uitstraling van het restaurant ben ik ook bezig geweest met de een sport outfit voor een volleybal club. Deze ziet er als volgt uit:
En dit is wel zo ongeveer alles waar ik aan mee heb mogen werken of gewoon helemaal zelf gemaakt/bedacht heb. En dit is me allemaal mogelijk gemaakt door deze super leuke stageplek bij VanderVeer Creative Agency
Ik heb van deze opdracht zo ontzettend veel geleerd. Communicatief maar ook in mijn vakrichting. Ik heb geleerd hoe ik met de klant om moet gaan, hoe ik presentaties moet geven om mijn ontwerp te laten zien en hoe ik bepaalde dingen op moet maken (zoals met alinea stijlen werken)
Nogmaals: Dit is niet een eigen opdracht maar in opdracht van VanderVeer Creative Agency
Bardot Bar & Restaurant
2
8
0
Published:

Bardot Bar & Restaurant

2
8
0
Published: