Tijdens mijn stage bij VanderVeer Creative Agency heb ik de opdracht gekregen om voor I am Living een brochure te maken voor de twee stijlen die zij aanbieden. Dit is een Garden brochure en een Design brochure.
Wat voor mij de grote oefening was tijdens deze opdracht was werken in Indesign en leren hoe de boekjes druk-klaar gemaakt moesten worden en wat alle regels zijn voor het drukken. Daarnaast mocht ik lekker los gaan met een Interactieve PDF! Deze is gemaakt in InDesign. En tot mijn verbazing werkte het ook nog :P. Als laatst heb ik een 'Bedankt' kaartje gemaakt. Deze word bij je bestelling meegeleverd in je doos.
Let op: Dit is niet een eigen opdracht maar in opdracht van VanderVeer Creative Agency
Gemaakte bedanktkaartje
Brochure on- en offline in mockup
Hieronder heb ik een video geplaatst van hoe de interactieve PDF werkt. Het ontwerp is gebruiksvriendelijk voor elke telefoon en het blijft herkenbaar voor I am Living. Deze PDF word voornamelijk gebruikt door de eigenaren van I am Living zodat zij, op alle locaties,aan hun (eventuele) klanten hun producten kunnen laten zien. Super praktisch dus!
Dit zijn de onderdelen die ik heb mogen maken voor I am Living. Ik vond het tof om hier mee bezig te mogen zijn en vind de ontwerpen ook echt heel leuk geworden! Ik kan niet wachten tot ik vaker met dit soort opdrachten bezig mag zijn.
Nogmaals: Dit is niet een eigen opdracht maar in opdracht van VanderVeer Creative Agency
I am Living
2
12
0
Published:

I am Living

2
12
0
Published: