Hvedholm Slot bryllupsfotos
Slottet ligger med udsigt over det Sydfynske Øhav. Det stammer fra 1587, men fik sit nuværende udseende i 1880. Her findes sale, restaurant, hotelværelser og vinkælder. Riddersal og park er egnede til vielse og bryllup. Hotellet kan redes op med 160 senge, og 300 gæster kan spise i salene på 1. etage. Hertil kommer stuerne i de øvrige etager.
Hvedholm Slot, 5600 Faaborg
Hvedholm
 
Hvedholm blev første gang handlet i 1928. Indtil da havde den gået i arv blandt tre af Danmarks største adelsslægter.
Hvedholm har været både stamhus og hovedsæde i grevskabet Brahesminde.
Lidt uden for Faaborg ligger Hvedholm, der er en gammel herregård. Den er gennem historien nedarvet blandt tre af Danmarks største adelsslægter og blev første gang omsat i handel så sent som i 1928. Hvedholm var hovedsæde i det sydfynske grevskab Brahesminde fra 1798-1928. På Hvedholm ser man eksempler på den overdådige livsstil, der udfoldede sig på landets største godser sidst i 1800-tallet og som sluttede brat efter 1. verdenskrig med indførelsen af lensafløsningsloven i 1919.
Hvedholm i dag
 
Hvedholm købtes i 1928 af staten, der indrettede hovedbygning og park til et plejehjem under Sindssygehospitalet i Middelfart. Dette blev lukket i 1993, hvorefter Hvedholm blev opkøbt og indrettet som herregårdshotel.
Hvedholm er i dag del af hotelkæden Danske Slotshoteller, som foruden Hvedholm omfatter herregårdene Sophiendal, Kokkedal, Gammel Vrå, Store Restrup samt grosserer-boligen Sauntehus.
Hvedholm Slot Fyn
2
14
0
Published:

Hvedholm Slot Fyn

2
14
0
Published: