Project Views
Appreciations
182
Followers
83
Following
138
Professionel bryllupsfotograf. Kreative bryllupsbilleder fra en erfaren og rutineret bryllupsfotograf. Kaaret til danmarks bedste bryllupsfotografer flere gange.
Super flotte bryllupsfotos fra en prisvindende fotograf.

Landsdækkende bryllupsfotografering ved erfarne fotografer der ved at bryllupsdagen er vigtig … Read More
Professionel bryllupsfotograf. Kreative bryllupsbilleder fra en erfaren og rutineret bryllupsfotograf. Kaaret til danmarks bedste bryllupsfotografer flere gange.
Super flotte bryllupsfotos fra en prisvindende fotograf.

Landsdækkende bryllupsfotografering ved erfarne fotografer der ved at bryllupsdagen er vigtig og kræver stort overblik og en stærk evne til at arbejde under tidspres.

Bryllupsfotografiet er for Vores Store Dag fotograferne en kæmpe passion, vi ser alle vores billeder, som fotokunst, og vil derfor altid sikre os at vores brudepar får en smuk og unik oplevelse både, før, under og efter selve fotograferingen.

Vi elsker bryllupper, vi nyder at være med, jo mere vi kan fotografere af bryllupsbilleder, des bedre.

Og og og …..

Vores Store Dag er Danmarks erfarne og professionelle fotografer til bryllupsbilleder. Bryllupsfotografering i en afslappet og hyggelig atmosfære. Vi skaber den gode stemning, kommer med de gode ideer og sørger for i slapper af og hygger jer under selve fotograferingen.

Som erfarne bryllupsfotografer, kender vi også en masse gode lokationer i flere af Danmarks større byer, hvor vi kan lave jeres bryllupsfotos uforstyrret.

http://www.voresstoredag.dk
http://blog.voresstoredag.dk
http://bryllupsfoto.voresstoredag.dk Read Less
  • Fotograf til bryllup
    Photography — Aarhus, Denmark
View Full Resume
Professionel bryllupsfotograf i Danmark. Bryllupsbilleder fra en anden planet ved prisvindende fotografer.
Valg af bryllupsfotograf

Det mest oplagte er at vælge en bryllupsfotograf, I har fået anbefalet. Men tøv ikke med at undersøge resten af markedet. Der findes en masse spændende bryllupsfotografer – og mås… Read More
Professionel bryllupsfotograf i Danmark. Bryllupsbilleder fra en anden planet ved prisvindende fotografer.
Valg af bryllupsfotograf

Det mest oplagte er at vælge en bryllupsfotograf, I har fået anbefalet. Men tøv ikke med at undersøge resten af markedet. Der findes en masse spændende bryllupsfotografer – og måske der er én af dem, der kan levere lige netop de bryllupsbilleder I drømmer om. Prisen for en bryllupsoptagelse af bryllupsbilleder, inkluderer oftest en times tid – derfor er én af de aller vigtigste ting, at I har tillid til bryllupsfotografen, eller virksomheden. En hvilken som helst bryllupsfotograf kan fotografere i en time – men det er kun professionelle fotografer, der kan skabe den tillid, det kræver, for at man kan lave perfekte bryllupsbilleder.

De dygtige bryllupsfotografer

Der er sket meget med bryllupsbillederne siden vores forældre blev viet. Bryllupsbillederne er blevet til reklamebilleder og modefotografi og de danske bryllupsfotografer er vilde med denne nye stil, hvor baggrunden kan være en fabriksbygning eller en væg med grafitti. Selvfølgelig er det dejligt med moderne billeder, men husk du skal kigge på disse billeder, resten af dit liv, så hvad der er moderne lige nu, er helt sikkert yt om nogle år. Read Less
Boudoir fotograf til den personlige morgengave

Første gang man går til fotograf, for at få lavet boudoir billeder, kan det føles ganske grænseoverskridende. Heldigvis er det overhovedet ikke så skræmmende, som man skulle tro. Vælger du en boudoir fotograf, som du har tillid til, vil du meget hurtigt føle dig i he… Read More
Boudoir fotograf til den personlige morgengave

Første gang man går til fotograf, for at få lavet boudoir billeder, kan det føles ganske grænseoverskridende. Heldigvis er det overhovedet ikke så skræmmende, som man skulle tro. Vælger du en boudoir fotograf, som du har tillid til, vil du meget hurtigt føle dig i helt sikre hænder. En boudoiroptagelse handler ikke om at “flashe” sig nøgen, men om skildre kvindens krop og kurver og om at vække nysgerrighed. En professionel og dygtig boudoirfotograf er nærmest ekspert i at fremhæve de gode kurver – og ikke mindst at skjule dem du evt. er mindre glad for! Når optagelsen er slut og I sammen gennemgår billederne, kan du ikke undgå at blive meget glad, stolt og tilfreds med resultatet! Read Less
Member since: