• Add to Collection
  • About

    About

    The concept behind this design was to show the natural beauty of the park with minimal interference from the type and colors. The gate fold was c… Read More
    The concept behind this design was to show the natural beauty of the park with minimal interference from the type and colors. The gate fold was chosen to convey a sense of journey and discovering within the park, displaying a new, even more breathtaking view underneath each fold. Read Less
    Published:
The concept behind this design was to show the natural beauty of the park with minimal interference from the type and colors. The double gate fold was chosen to convey a sense of journey and discovering within the park, displaying a new, even more breathtaking view underneath each fold.