Project Views
354
Appreciations
19
Followers
3
A Bloodlust című magyar vámpír-cyberpunk képregény hivatalos "Behance Team" oldala. | The official "Behance Team" page of Bloodlust Comics (Hungary).

A Bloodlust 2060-ban, egy alternatív cyberpunk jövőben játszódó magyar szerzői képregény. Leginkább harc orientált, de nem hiányoznak belőle a cselszö… Read More
A Bloodlust című magyar vámpír-cyberpunk képregény hivatalos "Behance Team" oldala. | The official "Behance Team" page of Bloodlust Comics (Hungary).

A Bloodlust 2060-ban, egy alternatív cyberpunk jövőben játszódó magyar szerzői képregény. Leginkább harc orientált, de nem hiányoznak belőle a cselszövések és történeti csavarok. Előkelő helyet kapnak a képregény világában a vámpírok és a vérfarkasok. Rendhagyó módon itt nincs összetűzés a két faj között, sőt a történet alakulásával akár bajtársak is lehetnek. Viszont, hogy ne legyen egyszerű a dolog, fajon belüli viszályok elég gyakoriak.
----
Bloodlust is a hungarian comics which takes place in an alternative cyberpunk future, in 2060. It is mainly fight orientated but is not in lack of intrigue and twists on the plot. The world of the comics abounds in vampires and werewolves, though they are not fighting against each other as we would expect them. What is more, by the time passing, they may become brother in arms. However, to make things a bit complicated, troubles within species are rather common.
----
Web: http://www.bloodlust.hu | http://www.magyarkepregeny.hu
Facebook: http://www.facebook.com/bloodlustcomics
----
E-mail: bloodlustcomics@gmail.com
----
deviantART: http://bloodlustcomics.deviantart.com/
YouTube: http://www.youtube.com/user/BloodlustComics
Twitter: https://twitter.com/BloodlustComics
tumblr: http://bloodlust-comics.tumblr.com Read Less
Created on: Report