Share
Project Views
Appreciations
96
Followers
136
Following
891
Graduated from Anadolu Fine Arts fac. Animation Dep.
Filmography (Director):
THE BALANCE OF YIN-YANG (3D) (2014)
2014 – 6.ROTARY ULUSLARARASI KISA FİLM FESTİVALİ (ROFİFE) Animasyon Dalı,Rofife Özel Ödülü
2015 - 26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ Canlandırma Dalı Finalisti
-----------------------------… Read More
Graduated from Anadolu Fine Arts fac. Animation Dep.
Filmography (Director):
THE BALANCE OF YIN-YANG (3D) (2014)
2014 – 6.ROTARY ULUSLARARASI KISA FİLM FESTİVALİ (ROFİFE) Animasyon Dalı,Rofife Özel Ödülü
2015 - 26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ Canlandırma Dalı Finalisti
------------------------------------
SCREAM (3D) (2012)
2013 - 6. KRİSTAL KLAKET KISA FİLM YARIŞMASI Animasyon Dalı Üçüncülük Ödülü
2013 – V.ULUSLARARASI ROTARY KISA FİLM FESTİVALİ (ROFİFE) Animasyon Dalı İkincilik Ödülü
2013 – 6.İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ KISA FİLM FESTİVALİ Gösterim Seçkisi
2013- 3. Eskişehir KRAL MİDAS Kısa Film Festivali, Animasyon Film Gösterim Seçkisi
2013- 13. Kısa-ca Ulusal Öğrenci Filmleri Festivali, Animasyon Dalı, Finalist
2013- 7.SİNEPARK Kısa Tür Filmi Festivali,Komikaze Kategorisi, Finalist
2013- Uluslararası İzmir Artemis Film Festivali,Yalıçapkını Kısa Film Yarışması,Animasyon dalı,Finalist
2013- 1. SETEM AKADEMİ “BAK AKADEMİ ÖDÜLLERİ” Animasyon dalı,Finalist
2014- 8.ANKAmall 2.El Film Festivali,Gösterim seçkisi
2014- AKBANK 10. Kısa Film Festivali, Canlandırma Dalı Finalisti
2014- 34. İFSAK Ulusal Kısa Film Yarışması,Deneysel,Animasyon Dalı Finalisti
2014- 25. ANKARA Uluslararası Film Festivali,Canlandırma Dalı Finalisti
2014- 2.CANLANDIRANLAR FESTİVALİ,Türkiye’den Canlandırmalar,Gösterim Seçkisi
2014- Film Arası Dergisi,Ramazanda Kısa Film Arası,Gösterim seçkisi
2014- 9.İstanbul Animasyon Festivali,Yarışma dışı filmler,Gösterim
-------------------------------------------------------
LABİRENT (2D-3D animation) (2010)
2011- 2. EL KISA FİLM FESTİVALİ'nde Gösterilmiştir.
2011- 11.ULUSLARARASI KISA-CA FİLM FESTİVALİ Finalisti
2011- 8.YILDIZ KISA FİLM FESTİVALİ Canlandırma Dalı İkincilik Ödülü
2011- 31. İFSAK KISA FİLM YARIŞMASI Deneysel ve Canlandırma Dalı Mansiyon Ödülü
2011- 1.MOZAİK KISA FİLM YARIŞMASI Kurmaca Dalı Üçüncülük Ödülü
2011- İFSAK Konya Cezaevi Kısa Film Gösterimi Seçkisi
2011- 6.ULUSLARARASI MARDİN FİLM FESTİVALİ Kısa Filmler SİNEMARDİN Seçkisi
2014- Film Arası Dergisi,Ramazanda Kısa Film Arası,Gösterim seçkisi
----------------------------------------------------
UZAKTAN KUMANDA (pixelation) (2009)
2011- 2.El Kısa Film Festivali ''Övgüye Değer Film'' Ödülü
2011- Koç Üniversitesi 4. Kısa Film Festivali Üçüncülük Ödülü
2011- 6.Uluslararası Mardin Film Festivali (SineMardin) Kısa Film Seçkisi
2011- 8. YILDIZ KISA FİLM FESTİVALİ, Gösterim Seçkisi
2014- Film Arası Dergisi,Ramazanda Kısa Film Arası,Gösterim seçkisi
------------------------------------------------
SEZERYAN (stop motion) (2009)
2012-Bobi ödülleri mart ayı 2.si
2014- Film Arası Dergisi,Ramazanda Kısa Film Arası,Gösterim seçkisi

Filmography (Animation):
İŞ BANKASI-Ipad (cel animation-2d) (2012)- İnteraktif reklam filmi Read Less
Member since: