Project Views
Appreciations
166
Followers
24
Following
3
Portrait, Lifestyle and documentairy photography.
Editorial and private sector.
Na jarenlange ervaring in de redactionele en journalistieke fotografie geeft Wouter Keuris een documentaire draai aan al zijn werk.
De kunst van het kaderen en het weglaten is van groot belang. Ensceneren is soms noodzakelijk, maar mag absoluut niet zichtbaar zijn. Een eigen stijl, bestaande uit een bepaald kleur… Read More
Na jarenlange ervaring in de redactionele en journalistieke fotografie geeft Wouter Keuris een documentaire draai aan al zijn werk.
De kunst van het kaderen en het weglaten is van groot belang. Ensceneren is soms noodzakelijk, maar mag absoluut niet zichtbaar zijn. Een eigen stijl, bestaande uit een bepaald kleurenpalet en een natuurlijk ogend beeld, tekenen de beelden van Wouter Keuris Fotografie. Image building is zijn specialiteit en conceptuitwerking zijn kracht. Met een luisterend oor en een scherp zicht kan hij uw wensen realiseren.
Wouter Keuris bied u niet alleen een product, de foto, maar ook de ervaring van een leuke en gezellig fotoshoot. Het is van groot belang dat u zich prettig voelt tijdens de shoot en Wouter Keuris streeft daar naar. Haast speelt daarbij een negatieve rol. Daarom neemt hij graag de tijd voor iedere shoot! Zij het een bruidsreportage, een portretfoto of een serie van uw kinderen.
Wouter Keuris Fotografie is gevestigd in Leiden, maar inzetbaar door geheel Nederland. Read Less
Member since: