Project Views
59
Appreciations
0
Followers
1
Following
8
Fotografen fremstiller og tænker i billeder. På uddannelsen lærer du om teknikken bag billeder, og hvad de kan indeholde og udtrykke.

Der ligger ofte mange overvejelser og valg bag gode billeder. Du skal især tænke på motiv, lys og efterbehandling. Ud over den tekniske viden kræver arbejdet også sans for billeder… Read More
Fotografen fremstiller og tænker i billeder. På uddannelsen lærer du om teknikken bag billeder, og hvad de kan indeholde og udtrykke.

Der ligger ofte mange overvejelser og valg bag gode billeder. Du skal især tænke på motiv, lys og efterbehandling. Ud over den tekniske viden kræver arbejdet også sans for billeder - og som portrætfotograf evne til at skabe tillid til dem, man fotograferer.

Professionel Fotograf med eget studie, over 100 års erfaring i konstant udvikling! Børne-fotograf, bryllups-fotograf, gravid-fotograf, boudoir-fotograf.

Fotosession nær vandet. Fotograf, er en person, der tager fotografier med et kamera. En professionel fotograf har gjort fotografering til sin levevej.

Fotograf-uddannelsen er bredt kvalificerende og sigter mod jobfunktioner indenfor f.eks. optagelse i atelier og på location, billedbehandling og præsentation.

Reklamefoto pressefoto pr-foto reportagefoto erhvervsportrætter video produktfoto bryllupsfoto, portrætter og meget andet.

Bestil en professionel fotograf til din fotoopgave. Vi har fokus på stemning og et godt øje for detaljer.

Passionen er fotografiske opgaver, som portrætfotografering, bryllupsfotografering, erhvervs samt modelfotografering, konfirmandbilleder, nemborn.

Portræt · Mode · Gravid · Børn · Baby · Bryllup · Nøgen · Hipstamatic · Priser på fotografering Read Less
Member since: