Project Views
105
Appreciations
6
Followers
3
Following
59
Der er nu over 60 milliarder fotografier på Facebook. At sætte det i perspektiv, fra begyndelsen af ​​moderne fotografering i midten af ​​1920'erne gennem 1990, er det anslået, at omkring 57 milliarder fotografier blev foretaget.

Fotografi er overalt på internettet: personlige snapshots af venner og familie, … Read More
Der er nu over 60 milliarder fotografier på Facebook. At sætte det i perspektiv, fra begyndelsen af ​​moderne fotografering i midten af ​​1920'erne gennem 1990, er det anslået, at omkring 57 milliarder fotografier blev foretaget.

Fotografi er overalt på internettet: personlige snapshots af venner og familie, professionelt produceret fotojournalistikken, høj og lav mode, cellphone snapshots fra protester rundt om i verden, intime fotografier skildrer alle tænkelige aspekter af den menneskelige seksualitet, banale scener af gadeliv, party fotografier; fotografier af berømtheder i klubben og i soveværelset, fotografier af morgenmad, frokost og middag.

Fotografier er overalt og alle af os ser på dem hver dag. Det er uundgåeligt. Og mens mange fotografer måske brokke at de fleste af disse billeder ikke er meget god eller interessant (de har sikkert ret), har spredning haft en positiv indvirkning på, hvordan jeg personligt at opleve fotografering.

Kombinationen af ​​overkommelige digitalkameraer, kameratelefoner og den lette deling fotografering online har gjort "alle en fotograf" og endnu vigtigere, gjorde alle involverede i fotografering samtale om de er klar over det eller ej. Et biprodukt af dette er, at flere og flere mennesker bliver alvorligt interesseret i at forbedre deres fotografering, og opsøge arbejde af høj kvalitet til inspiration eller berigelse.

"Selv for dem af os, der har brugt år efter fotografering på nettet, er det stadig en skræmmende opgave at finkæmme gennem omfanget af nye arbejde, der er offentliggjort på daglig basis."
Udfordringen mange mennesker står over for i deres søgen efter kvalitet fotografering online er, at de ikke rigtig ved, hvor du skal starte, og hvis de har en idé hvor man kan se (Tumblr, Flickr, blogs), ved de ikke, hvordan man kan identificere signalet i støjen.

Selv for dem af os, der har brugt år efter fotografering på nettet, er det stadig en skræmmende opgave at finkæmme gennem omfanget af nye arbejde, der er offentliggjort på daglig basis. I årenes løb, gennem eksperimenter og gentagelse har jeg udviklet strategier, som hjælper mig navigere de forskellige platforme, hvilket har gjort det lettere for mig at opdage nye arbejde samt interessant at skrive om fotografering.

Jeg tror, ​​alle kan nemt gennemføre disse strategier og begynder at fordybe sig i det pulserende fotografering kultur, der er udviklet på internettet. I løbet af en række artikler, vil jeg undersøge forskellige platforme, hvor du kan opdage ny fotografering.

Men først vil jeg gerne skitsere fire ting at huske på, før du begynder at grave i.

Må ikke blive overvældet
Kom godt i gang er måske den sværeste del af processen. Hvor skal man begynde? Det kan være overvældende, men lad det ikke komme i vejen for dig. Bare husk, at i dag, med et stadigt voksende mængde af informationer, der strømmer på os gennem sociale medier, er det fysisk umuligt at bo på toppen af ​​alting. Vi har kun en begrænset mængde af tid, energi og opmærksomhed i hver dag. Så tag en dyb indånding og overgive sig til det faktum, at du aldrig vil være i stand til at følge det hele.

Fokus på en bestemt genre eller type of Photography
De fleste mennesker naturligt drages mod en bestemt genre eller type af fotografering. Det kunne være fotojournalistik og dokumentarfilm, mode og livsstil, kunst, fest og natteliv, osv. Som de fleste kunstformer, hver genre opdeles i sub-genrer, så du kan få temmelig kornet. For eksempel, "street fotografering" er en sub-genre af dokumentarfilm, som har en meget bred følgende på internettet.

Måske du allerede ved, hvad type arbejde du ønsker at følge, eller måske du ikke. Uanset hvad, vil jeg foreslå at starte ved at fokusere på den ene og derefter udvide. Som du ser på mere arbejde, vil du forbedre din sensibilitet og begynde at lære, hvad type arbejde inspirerer dig mest.

Deltage og lære
For alle de tidligere anførte grunde, jeg (plus det faktum, at du her læser dette) kan gætte de fleste af jer at lave dine egne fotografier og dele dem et eller andet sted på nettet allerede. Deltagende og engagerende med fotografer og andre fans af fotografering er lige så givende som at kigge på stor fotografering. Mange fotografer er meget åbne om at diskutere deres arbejde og besvarer spørgsmål, og i virkeligheden, aktivt mange søger det ud. Så du skal ikke være tilbageholdende med at hoppe ind i blandingen og kommentere blogindlæg, chat på Twitter eller Facebook, eller stille spørgsmål om Tumblr eller Flickr.

Udforsk og Connect
Da jeg først kom Flickr Jeg brugte det til at uploade billeder jeg har lavet af mine venner, mens ud på byen. Som min passion for fotografering fortsatte med at vokse, begyndte jeg at udforske Flickr og fandt til sidst en gruppe af jævnaldrende, der var lige så nysgerrig fotografering. Mange af dem er blevet nogle af mine nærmeste venner.

Med web og fotografering, det er at vælge dine egne eventyr. Omfavn det og udforske. Følg dine kuriositeter og intuition. Byg dit eget samfund. Tag din lidenskab offline og gå til åbninger, eller organisere foto vandreture, eller oprette din egen magasin. Som man siger, det er rejsen, ikke bestemmelsesstedet. Nyd det! Read Less
Member since: