Project Views
517
Appreciations
16
Followers
8
Following
3
Ik werk zo’n 30 jaar als zelfstandig illustrator, cartoonist en af en toe ook vormgever. Mijn opdrachten komen van een leuke mix van klanten: van overheid, uitgeverijen, adviesbureaus, accountantskantoren, kranten, theater en studio’s tot kleine ondernemers en het groot winkelbedrijf. De producten lopen uiteen v… Read More
Ik werk zo’n 30 jaar als zelfstandig illustrator, cartoonist en af en toe ook vormgever. Mijn opdrachten komen van een leuke mix van klanten: van overheid, uitgeverijen, adviesbureaus, accountantskantoren, kranten, theater en studio’s tot kleine ondernemers en het groot winkelbedrijf. De producten lopen uiteen van illustraties, strips, posters, cartoons, opleidingsmateriaal en karikaturen tot volledige boeken.
Voorheen werkte ik uitsluitend vanuit Kre-add, mijn studio. Maar begin 2009 heb ik, samen met een aantal anderen, Beeldstormers opgericht (www.beeldstormers.nl). Dit is een collectief van creatievelingen, met name op het gebied van illustraties, cartoons en vormgeving, maar ook webdesign, fotografie, enz.
Mijn opleidingen liggen verrassend ver af van mijn voornaamste broodwinning, het tekenen: HEAO Commerciële Economie, een opleiding tot Rijksaccountant (NIVRA, controletechniek, fiscaal recht) en EDP-audit (een automatiserings-gerelateerde opleiding). Toch hebben deze studies, en mijn werkervaring daarin, mij altijd goed geholpen bij het creatieve werk. Omdat ik niet alleen achter de tekentafel heb gezeten maar het bedrijfsleven van veel kanten ken, spreek ik wat makkelijker de taal van mijn commerciële opdrachtgevers, ben vaak redelijk bekend met hun situatie en speel zo een stuk eenvoudiger in op hun wensen.
Tot slot, voor zover de tijd het toelaat, houd ik mij graag bezig met het maken van vrije kunst, met name portret en model. Read Less
 • Illustrator, vormgever, lid Raad van Advies
  Stivo — Netherlands
 • Illustrator
  ThiemeMeulenhoff — Amersfoort, Netherlands
 • EDP-audit specialist, projectleider
  Belastingdienst — Leiden, Netherlands
 • illustrator, eigenaar
  Beeldstormers — Alphen aan den Rijn, Netherlands
 • illustrator, vormgever, karikatuurtekenaar, portrettist, eigenaar
  Kre-add — Alphen aan den Rijn, Netherlands
 • free lance illustrator en vormgever
  Diverse Uitgeverijen En Bedrijven — Netherlands
View Full Resume
Member since: