Rob Jansen

CEO

Work Experience

CEO

Founder Pickup Huren Bonaire · Zelfstandig / Eigenaar


Bij Pickup Huren Bonaire hebben we vertrouwen in het dynamisme van ons jeugdige team. Onze medewerkers zijn gedreven, vol energie en toegewijd aan het leveren van de meest voortreffelijke autoverhuurervaring aan onze klanten. Of je nu een avontuurlijke reiziger bent die het eiland wil verkennen of een zakelijke klant die behoefte heeft aan een betrouwbare rit, ons team staat altijd paraat om je te assisteren.

Onze missie is simpel: we streven ernaar om onze klanten een foutloze en moeiteloze autoverhuurervaring te bieden. Wij begrijpen dat betrouwbaarheid van essentieel belang is tijdens vakanties en zakelijke reizen. Daarom zetten wij ons maximaal in om ervoor te zorgen dat onze voertuigen in uitmuntende staat verkeren en dat onze dienstverlening aan al jouw behoeften voldoet.

Bij Pickup Huren Bonaire hechten we tevens grote waarde aan onze kernwaarden. Eerlijkheid, integriteit en transparantie zijn voor ons van groot belang. Wij streven ernaar om open en oprecht te communiceren met onze klanten, zodat je te allen tijde exact weet wat je kunt verwachten wanneer je bij ons een auto huurt.

Kies voor betrouwbare autoverhuur op Bonaire met Pickup Huren Bonaire. Verken ons jeugdige en toegewijde team en ervaar de zekerheid van een uitstekende autoverhuurervaring. Of je nu een vakantie op Bonaire plant of voor zaken reist, wij zijn er om jou de perfecte rit te verschaffen.

May 2021 - Present

Education

Maritieme Academie

deck officers all ships, nautical
August 2013 - May 2017 IJmuiden, Netherlands