Project Views
Appreciations
42
Followers
29
Following
43
Cinematography, Videography, Photography, Aerialphy

After working as a successful contemporary artist about 24 years I've exchanged the tassels around 2002 for the camera, because I was looking for more dynamic and movement. As an artist, you're primarily visual set, which is very handy to me with the camera. In … Read More
Cinematography, Videography, Photography, Aerialphy

After working as a successful contemporary artist about 24 years I've exchanged the tassels around 2002 for the camera, because I was looking for more dynamic and movement. As an artist, you're primarily visual set, which is very handy to me with the camera. In 2004 I founded Studio XLM. My preference are documentaries, corporate presentations, storytelling, aerials, nature, wildness, traveling and photography (portraits, fashion, human rights/health and social aspects). I am an independent filmmaker, videographer, photographer, producer, cameraman, editor, sound designer, producer of video content/advertising and product specialist of Lanparte.

"Captivating Copy and dynamic design are essential components of any marketing campaign but when it comes to persuasive storytelling, video is by far the most effective medium. video provides a multi-sensory experience that engages audiences in ways other mediums simply cannot, and as a result marketers are keeping a keen eye on this rapidly rising channel."

Lim Wan Tsau, business development director, media partnerships, APAC
Read Less
  • Director, cinematographer, videographer, photographer, producer, cameraman, editor, sound-designer and aerials.
    Studio XLM
View Full Resume
Ruud Schoenmakers
(Werkvoorbereider at Ballast Nedam Beheer)

Rob is een professional die je zonder omkijken zijn werk kunt laten doen. Ballast Nedam heeft in 2015 samengewerkt met Studio XLM tijdens de Ballast Nedam Innovatiedag 2015. De samenwerking verliep top en Rob begrijpt zijn vak. De voorbereidingstijd was… Read More
Ruud Schoenmakers
(Werkvoorbereider at Ballast Nedam Beheer)

Rob is een professional die je zonder omkijken zijn werk kunt laten doen. Ballast Nedam heeft in 2015 samengewerkt met Studio XLM tijdens de Ballast Nedam Innovatiedag 2015. De samenwerking verliep top en Rob begrijpt zijn vak. De voorbereidingstijd was erg kort maar Rob begreep al vrij snel en goed wat het idee was. Het materiaal werd op tijd geleverd en nodige aanpassingen zonder problemen verwerkt. Het resultaat mag er zijn! Voor een volgende keer weten we Studio XLM weer te vinden.
March 30, 2016


Léonie Deij at Shell
(Communications and Social Performance Advisor at NAM BV Assen)

Rob is een professionele filmmaker, met een eigen stijl, die hij goed weet toe te passen op de wens van de klant. Onze opdracht was uitdagend, het ging om het maken van een filmpje van max. 2 minuten, waarin wij veel wilden laten zien. Heel anders dan het maken van een documentaire en ik denk daarom een positieve uitdaging voor Rob. Hij heeft dit op een creatieve manier ingevuld, een mooi resultaat. Daarnaast gewoon een prettig persoon om mee samen te werken.
March 31, 2015, Léonie was Rob's client


Loes Den Dulk
(Directeur, Raad op Maat)

Studio XLM levert een inspirerende samenwerking en prachtige films
Stichting Raad op Maat heeft de afgelopen jaren 2 keer samengewerkt met Studio XLM van Rob Jansen en we zijn heel enthousiast over die samenwerking en de resultaten. Hij is gedreven, denkt mee in het creatieve proces en levert kwaliteit, ook als dat meer tijd kost dan was ingeschat.
Raad op Maat is een stichting die zich bezighoudt met het ondersteunen van de zeggenschap van mensen met een beperking. Een van onze activiteiten is het organiseren van een congres voor cliëntenraden bestaande uit mensen met een verstandelijke beperking. Rond deze congressen hebben we Studio XLM gevraagd een bijdrage te leveren. Van het congres in 2012 heeft hij een prachtige film gemaakt die de sfeer en inhoud van het congres goed weergeven. Op het congres van dit voorjaar, heeft Studio XLM een serie korte filmpjes gemaakt in een setting zoals die van de babbelbox van Man bijt hond.
Deze filmpjes zijn prachtige korte beelden van mensen die trots zijn op wat ze doen en daar graag over vertellen. Uit de films spreekt het respect voor de mensen in de film. Iets wat voor ons een voorwaarde is in al onze producten en diensten. De samenwerking met Rob is altijd inspirerend.
Dus bij een volgende gelegenheid werken we graag weer samen met studio XLM!
December 21, 2014, Loes was Rob's client Read Less
Member since: