Project Views
437
Appreciations
1
Followers
1
Following
0
Robert lotman !5 jaar gestart als professional fotograaf bij een reclame bureau.Nu al 10 jaar als Zelfstandige ondernemer .
Diverse prijzen gewonnen als Natuurfotograaf. In diversen bladen gestaan met portret en mode foto's
Portret- en modelfoto’s: De foto’s worden in mijn studio gemaakt zodat een optimaal resultaat behaald kan worden. Voordat er gefotografeerd wordt heb ik eerst een gesprek met u. Tijdens het gesprek komen natuurlijk uw wensen uitgebreid aan bod maar even belangrijk is dat het ijs wordt gebroken en u zich op uw ge… Read More
Portret- en modelfoto’s: De foto’s worden in mijn studio gemaakt zodat een optimaal resultaat behaald kan worden. Voordat er gefotografeerd wordt heb ik eerst een gesprek met u. Tijdens het gesprek komen natuurlijk uw wensen uitgebreid aan bod maar even belangrijk is dat het ijs wordt gebroken en u zich op uw gemak voelt. Op die manier krijg ik een betere interactie met degene die gefotografeerd gaat worden.
Productfotografie: Wilt u als ondernemer een catalogus samenstellen dan kan ik de producten in de studio fotograferen. Wanneer bedrijven promotiemateriaal nodig hebben kan ik hen ook van dienst zijn door foto's te leveren.
Jonge modeontwerpers krijgen bij mij ook de kans hun werk te laten zien, zodat ik het kan vastleggen op de gevoelige plaat. Kleine winkeliers die een eigen zaak of een webshop hebben kunnen bij mij ook hun eigen producten presenteren.

Bij mij kunt terecht voor het hele scala wat fotografie betreft.
Bedrijfsreportages, Productfotografie, Portretfotografie, Modefotografie, Modelfotografie, Natuur/ Landschap fotografie.
Wilt u een creatieve foto van uw product tegen een redelijke prijs Read Less
Member since: