Project Views
28
Appreciations
0
Followers
1
Following
1
Wedding Photographer
Va oferim servicii de fotografiere pentru nunti, botezuri, evenimente corporate, poze de prezentare si de studio, fotografie de produs 360 grade pentru o mai buna prezentare a produselor dvs. pe site.
Avem fotografii si cameramani cu experienta pregatiti sa surprinda cele mai frumoase momente ale evenimentului dv… Read More
Va oferim servicii de fotografiere pentru nunti, botezuri, evenimente corporate, poze de prezentare si de studio, fotografie de produs 360 grade pentru o mai buna prezentare a produselor dvs. pe site.
Avem fotografii si cameramani cu experienta pregatiti sa surprinda cele mai frumoase momente ale evenimentului dvs.
Va punem la dispozitie servicii de printare fotografii on line, scanare diapozitive, transfer VHS - DVD si restaurare fotografie veche.
Deasemenea va oferim servicii de sonorizare - dj, lumini ambientale, fum greu sau gheta carbonica pentru reusita evenimetului dvs.
Pentru a completa gama de servicii va mai oferim si albumele foto tip carte printate direct pe hartie fotografica cu coperti din piele sintetica.
Viata este ca un film care se deruleaza mult prea repede, ca filele unui album ce cad ametitor de iute in fata privitorului, nereusind sa opreasca momentul, clipele sublime, in loc.
Acest film al vietii niciodata nu se repeta, oricat de mult ne-am dori, nici chiar pentru toti banii din lume.
Pentru orice eveniment din viata dumneavoastra, noi oprim timpul in loc!
Venim cu solutia de a va repune in fata oridecateori doriti, filmul sau lantul de fotografii care va fac sa retraiti, emotional, cele mai importante evenimente ale vietii dumneavoastra.
Pentru ca stim ce inseamna momentele de calitate si pentru ca ne respectam semenii, va punem la dispozitie toate mijloacele moderne de a va stoca amintirile: aparatura profesionala manuita de echipe de cameramani si fotografi profesionisti, rabdare deosebita in prelucrarea materialelor, calitate impecabila a filmarilor si a fotografiilor oferite.
Respectul reciproc e cheia rezultatelor excelente, drept pentru care imbinam intr-un mod atractiv posibilele dumneavoastra cereri.
Pachetele de servicii pot varia de la simplu la complex, in functie de dorintele dumneavoastra si pastreaza o linie de preturi, accesibila pentru toate categoriile de dorinte.
Va invitam sa culegeti mai multe informatii despre calitatea deosebita pe care o furnizam in urmatoarele pagini.
Asteptam cu drag feedback-ul dumneavoastra dupa fiecare eveniment petrecut impreuna, pentru ca acesta va reprezenta oglinda muncii noastre, care mereu trebuie privita. Read Less
Va dorim o decizie inteleapta si oricare ar fi aceasta, va fi cea mai buna pentru dumneavoastra!
pozenunti.ro este un proiect inceput in 2005 de o echipa tanara si ambitioasa care a capatat in timp experienta si pricepere in domeniul fotografiei, filmarilor dar si a sonorizarilor pentru orice tip de eveniment de … Read More
Va dorim o decizie inteleapta si oricare ar fi aceasta, va fi cea mai buna pentru dumneavoastra!
pozenunti.ro este un proiect inceput in 2005 de o echipa tanara si ambitioasa care a capatat in timp experienta si pricepere in domeniul fotografiei, filmarilor dar si a sonorizarilor pentru orice tip de eveniment de la receptii, aniversari, nunti, botezuri, petreceri private, lansari de produse, expozitii dar si in domeniul fotografiei de studio, fotografie de produse 3D sau 360 grade. Read Less
Member since: