Independent Creative Director, Design Manager & Marketing Strategist
HDNP (CIPA)
www.hdnp.hr
Project Views
Appreciations
Followers
563
Following
781
I'm a design-led problem solver, creative re:thinker and transdisciplinary strategist with strong passion for social media platforms, content strategy, storytelling, community building and social impact.

With formal education in product design and creative direction my solutions derive from design thinking, commu… Read More
I'm a design-led problem solver, creative re:thinker and transdisciplinary strategist with strong passion for social media platforms, content strategy, storytelling, community building and social impact.

With formal education in product design and creative direction my solutions derive from design thinking, communication reinterpretation and transmedia approach.

I'm is currently exploring freelance career in field of creative leadership and consulting.

Along with Mirna Reinprecht I founded Coworking Croatia initiative which later on developed into Croatian Independent Professionals Association (CIPA) where I holds the position of NGO's President. Read Less
 • Independent Creative Director & Design Manager
  Rational International Collective — Zagreb, Croatia
 • Transdisciplinary Creative Director
  Momentum — Zagreb, Croatia
 • Independent Creative Director & Consultant
  ULaLa! By Design — Zagreb, Croatia
 • Founder & Head designer
  Quirks — Zagreb, Croatia
View Full Resume
Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca je neprofitna udruga nastala s ciljem kreiranja, održavanja i promicanja zdravog profesionalnog ekosustava za sve nezavisne profesionalce koji posluju u Hrvatskoj.
Suvremeni smo tip sindikata baziran na vrijednostima suradnje, otvorenosti, zajedništva, pristupačnosti… Read More
Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca je neprofitna udruga nastala s ciljem kreiranja, održavanja i promicanja zdravog profesionalnog ekosustava za sve nezavisne profesionalce koji posluju u Hrvatskoj.
Suvremeni smo tip sindikata baziran na vrijednostima suradnje, otvorenosti, zajedništva, pristupačnosti i održivosti.

Svojim programima želimo pružiti operativnu i pravnu podršku, platformu za edukaciju i profesionalni razvoj, kanale za samopromociju, umrežavanje i poslovne prilike te cjenovno pristupačnu, reprezentativnu i društveno integriranu uredsku infrastrukturu za svakodnevni rad i/ili sastanke s poslovnim suradnicima i klijentima.

Strukturirani razvoj fleksibilnog, nezavisnog, kvalitetno reguliranog i održivog tržišta rada smatramo ključnim za rješavanje problema nezaposlenosti, prvenstveno mladih, ali i svih nezaposlenih koji direktnim pružanjem usluge mogu osigurati financijsku egzistenciju, a time doprinijeti uspjehu hrvatske ekonomije. Read Less
Coworking Croatia je program profesionalne samoodrživosti i komunikacijska platforma Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca (HDNP) orijentiran na izgradnju nacionalne coworking zajednice, otvaranje i pružanje podrške coworking prostorima, informiranje o događanjima i prilikama za profesionalno usav… Read More
Coworking Croatia je program profesionalne samoodrživosti i komunikacijska platforma Hrvatskog društva nezavisnih profesionalaca (HDNP) orijentiran na izgradnju nacionalne coworking zajednice, otvaranje i pružanje podrške coworking prostorima, informiranje o događanjima i prilikama za profesionalno usavršavanje te promoviranje vrijednosti koje utjelovljuje globalni coworking pokret (zajedništvo, suradnja, otvorenost, proaktivnost i samoodrživost). Djelujemo pod geslom “Nezavisni, ali udruženi!”.

Coworking je samo jedna od mnogih ekstenzija novog i progresivnog pogleda na ekonomiju koja počiva na dijeljenju i suradnji. Radi se o suvremenom pristupu radu baziranom na udruživanju društvenih, profesionalnih i materijalnih resursa koji se višestruko potencirani vraćaju u korist svih uključenih u proces.

Coworking se manifestira kao moderirana realna i/ili virtualna zajednica profesionalaca sa zajedničkim setom vrijednosti, pravilima ponašanja, aktivnostima i prostorom za rad.

Coworkeri nisu nužno zaposlenici iste tvrtke/organizacije, ali dijele i sukreiraju zajednički prostor za rad s pratećom prostorno-funkcionalnom, društvenom i tehničkom infrastrukturom. Read Less
Member since: