Project Views
Appreciations
49
Followers
7
Following
1
Ik ben een interaction- en visual designer met bijna 20 jaar ervaring. Ik maak slimme en gebruiksvriendelijke ontwerpen die in alle eenvoud de kern raken. Ik streef er altijd naar complexe informatie te vereenvoudigen en communicatief te maken. Ik kijk altijd naar de vraag achter de vraag, om zo tot betere oplossi… Read More
Ik ben een interaction- en visual designer met bijna 20 jaar ervaring. Ik maak slimme en gebruiksvriendelijke ontwerpen die in alle eenvoud de kern raken. Ik streef er altijd naar complexe informatie te vereenvoudigen en communicatief te maken. Ik kijk altijd naar de vraag achter de vraag, om zo tot betere oplossingen te komen, waarin de mens centraal staat.

Ik heb gedetailleerde kennis van online development. Ik kan hier daarom zowel rekening mee houden- als gebruik van maken in de oplossingen die ik bedenk.

Ik hou van een open proces waarbij de opdrachtgever en doelgroep bij zoveel mogelijk stappen betrokken worden. Bijvoorbeeld door middel van Agile werken met Scrum, het verzamelen en verwerken van gebruikers feedback en A-B testen.

Ik werk graag in teamverband waar ik collega’s kan aansturen en inspireren, maar ik kan ook zelfstandig projecten runnen. Ik kan goed communiceren met alle stakeholders in een project. Ik kan binnen een project structuur aanbrengen en overzicht creëren. Door mijn uitgebreide ervaring kan ik ook snel bijspringen in een bestaand project.

Mijn belangrijkste vaardigheden:

► Conceptontwikkeling en strategie
Ik reageer en re ecteer liever op een brie ng in plaats van hem blind te volgen. Hierbij kijk ik breed en eigenwijs. Breed, omdat ik me realiseer dat alles met elkaar te maken heeft. Eigenwijs ben ik nooit op een vervelende manier, maar altijd door zelf te blijven nadenken en zo een nog beter antwoord op de vraag te vinden.

► Ontwerp (zowel visueel als UX en UI)
Mijn ontwerpen zijn slim, helder, leuk en gebruiksvriendelijk. En de identiteit van de opdrachtgever zit er altijd in verweven. Ik heb veel technische kennis. Die neem ik mee in het ontwerpproces. Hierdoor kan ik met een development-blik naar het ontwerp kijken, en met een ontwerpers-blik naar het development.

► Development (HTML, CSS, Javascript, PHP, MySQL)
Ik heb veel ervaring met het bouwen van responsive websites en -applicaties, zowel wat frontend als backend betreft. Read Less
 • Adviserend ontwerper
  OSAGE Ontwerp En Communicatie — Utrecht, Netherlands
 • Mede-eigenaar
  HoverKraft — Netherlands
 • Senior ontwerper
  Dietwee — Netherlands
 • Eigenaar
  Biep En Lú Vooral Internet Ontwerp — Netherlands
View Full Resume
Member since: