Liselotte van Haren-de Groot

Jurist

Amsterdam, Netherlands

Work Experience

Jurist Arbeidsrecht

February 2023 - Present Amsterdam, Netherlands

Vaststellingsovereenkomst Expert

Founder

Als gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten streven wij ernaar om jouw ontslagkwesties weg te nemen, zodat je je kunt concentreren op je toekomst. Met onze toewijding en ervaring bieden wij op maat gemaakte ondersteuning bij alle aspecten van ontslagzaken.

Wij begrijpen de complexiteit en gevoeligheid van het beëindigen van een arbeidsrelatie. Daarom kunnen wij oplossingen bieden, zoals vaststellingsovereenkomsten, die op professionele wijze worden opgesteld met specialistische kennis van het arbeidsrecht.

Onze benadering van ontslagzaken is persoonlijk, transparant en effectief. We werken nauw samen met cliënten om hun specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die aansluiten bij hun individuele situatie.

Met uitgebreide kennis van het arbeidsrecht en gerelateerde juridische procedures kunnen we betrouwbaar advies en begeleiding bieden bij het opstellen, beoordelen en onderhandelen van vaststellingsovereenkomsten.

Als je behoefte hebt aan professioneel juridisch advies met betrekking tot vaststellingsovereenkomsten, staan wij klaar om te helpen. Je kunt jouw documenten vrijblijvend en kosteloos ter beoordeling naar ons opsturen. Het is verstandig om juridisch advies in te winnen voordat je tot ondertekening overgaat, gezien de unieke aard van elke situatie. En mocht je al hebben getekend maar twijfelen, dan heb je het recht om de overeenkomst binnen 14 dagen te ontbinden.
July 2023 - Present Netherlands

Education

Juridische Hogeschool Avans & Fontys

Bachelors degree Rechten

September 2013 - July 2017 Tilburg, Netherlands