Project Views
323
Appreciations
11
Followers
5
Following
4
Wij zijn een creatieve studio gevestigd in het hartje van Leiden. Grafisch Vormgeving met passie, gecombineerd met kennis en kunde in WebDesign, WebDevelopment en Visuele Communicatie hebben wij de ideale combinatie om zo flexibel inzetbaar te zijn voor verschillende projecten. Of je nu iets nieuws wilt neerzetten… Read More
Wij zijn een creatieve studio gevestigd in het hartje van Leiden. Grafisch Vormgeving met passie, gecombineerd met kennis en kunde in WebDesign, WebDevelopment en Visuele Communicatie hebben wij de ideale combinatie om zo flexibel inzetbaar te zijn voor verschillende projecten. Of je nu iets nieuws wilt neerzetten of iets actueels een boost wilt geven. Of je nu een start-up bent of een multinational. Met onze creativiteit, humor en enthousiasme willen wij graag iets moois neerzetten.

Gespecialiseerd zijn wij op het gebied van Logo ontwerp, Business identiteit vorming, Corporate design, Visuele communicatie/ Reclame uitingen en Drukwerk ondersteuning, en blijven wij ons ontwikkelen in de wereld van IU/UX-design.

Naast grafisch ontwerp bieden wij complete weboplossingen en zijn wij gespecialiseerd in HTML & CSS, Wordpress, en SEO optimalisatie. Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw website super sterk staat, nice straalt, maar ook klaar is om hoog te scoren bij Google. Met de combinatie Design & WebDevelopment realiseren wij de perfecte website voor jou.

Wij zijn jonge innovatieve ondernemers, houden van een duidelijke planning en brainstormen graag gepassioneerd mee. Niets is te gek. Wij laten ons graag uitdagen!

.... en oh ja! Wij hebben heerlijke koffie :) Wees welkom als je meer over ons wilt weten en wat wij voor jou kunnen betekenen. Read Less
Member since: