Project Views
Appreciations
124
Followers
61
Following
15
HoverKraft is een strategisch ontwerpbureau voor online merken, in 2007 opgericht door Dirkjan Brummelman en Lútsen Stellingwerff. Met het samenvoegen van onze -prijswinnende- portfolio’s hebben we ook onze kijk op het vak samengevoegd tot 1 visie voor onze opdrachtgevers. Als HoverKraft werken we zowel op opdrac… Read More
HoverKraft is een strategisch ontwerpbureau voor online merken, in 2007 opgericht door Dirkjan Brummelman en Lútsen Stellingwerff. Met het samenvoegen van onze -prijswinnende- portfolio’s hebben we ook onze kijk op het vak samengevoegd tot 1 visie voor onze opdrachtgevers. Als HoverKraft werken we zowel op opdracht- als op freelance basis, of als partner in nieuwe producten.

- Opdrachten
We werken het liefst voor opdrachtgevers die ons betrekken bij alles facetten van hun (online) merk, product of dienst. Zo kunnen we we functie, vorm en verhaal samenbrengen tot krachtige online middelen die mensen helpen en inspireren. Dat doen we vanuit een ondernemende en creatieve blik.

- Freelance
Als team of individueel kunnen we meedraaien in een bestaand team of organisatie. Om nieuwe vaardigheden en inzichten toe te voegen, of als extra “firepower”.

- Partnerschap
Bij het ontwikkelen van een (gedeeltelijk) online product komt vaak alles samen wat ik kan en leuk vindt. Met HoverKraft hebben we dan ook al verschillende producten ontwikkeld. En staan we altijd open voor partnerschappen. Een goed idee alleen is hierbij niet genoeg. We zoeken partners die ons qua kennis en vaardigheden aanvullen, en waarmee we een goede klik hebben om het product gezamenlijk tot een succes te maken. Read Less
HoverKraft zit in creatieve broedplaats VechtclubXL. Wat een broedplaats is? Zie het als een team van met elkaar verbonden, samenwerkende ondernemers. Die allemaal specialist zijn in wat ze doen. Met elkaar maken we misschien wel het grootste en veelzijdigste bureau van Nederland. Maar dan zonder de overhead.
Member since: