Project Views
Appreciations
420
Followers
34
Following
3
Hagenaar Reclame is een middelgroot niet jong maar wel dynamisch Sliedrechts bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van reclame producties op maat voor een brede doelgroep waarin vaak makelaars, vormgevingsbedrijven en grote organisaties ons erkennen in de kwaliteiten die je mag verwachten van een a… Read More
Hagenaar Reclame is een middelgroot niet jong maar wel dynamisch Sliedrechts bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van reclame producties op maat voor een brede doelgroep waarin vaak makelaars, vormgevingsbedrijven en grote organisaties ons erkennen in de kwaliteiten die je mag verwachten van een all-round reclamebedrijf. We staan voor elke doelgroep anders bekend, maar voor wie ons kent staan we voor doordacht & ervaren signmakers.
Daarnaast leveren we ook innovatieve producten af voor ondernemers die net als wij de “drive” voelen om de doelgroep op de meest uiteenlopende manieren te bereiken.
We zijn geen “eendags” reclame bedrijf, dat hoopt ooit tonnen te kunnen verdienen door duizenden euro’s verlies te draaien. Wij leveren oplossingen die onze klanten nu of in de nabije toekomst geld opleveren.
Omdat wij niet een log vastgeroest bedrijf maar een flexibel begaan bedrijf zijn, ben je bij ons niet een klant die onderaan de stapel verdwijnt, maar heeft u de mogelijkheid uw meest creatieve plannen persoonlijk voor te leggen en ons de verantwoordelijkheid te geven bij de realistische uitwerking daarvan.
Wij werken graag samen met o.a. ontwerpbureaus, architectenbureaus en kunstenaars. We beloven goed advies, interessante wederverkoop tarieven en snelle levertijden!

Hagenaar Reclame kenmerkt zich met mensen die begaan zijn met hun klanten en zich uiterst verantwoordelijk voelen voor het eindproduct.
Daarnaast is een personeelslid bij Hagenaar Reclame iemand die zijn werk heel goed doet, optimistisch is, zich verantwoordelijk voelt, sociaal met zijn collega’s omgaat, bijzonder netjes met de klanten omgaat en vooral een gedegen kennis van de sign branche heeft. Daarmee komt vanzelfsprekend bijzonder veel plezier in het werk!
Uiteraard zijn we door de jaren heen ons alleen maar beter gaan profileren in de Reclame business, we zien onszelf als innovatief, vooruitstrevend en pioniers!
Een uitdaging is vrijwel altijd bij ons aan het juiste adres daarbij nemen we opdrachten aan waar andere liever de vingers niet aan branden.

Dit is samengevat waar Hagenaar Reclame al 30 jaar voor staat, geen zoetsappig verhaal maar to the point! Read Less
Member since: