Add to Collection
About

About

Emlékszel arra, amikor megkaptad gyerekkorodban az első igazi bringádat és végre mehettél ki veretni vele? "Anya, csak a Dunaparton megyek, meg v… Read More
Emlékszel arra, amikor megkaptad gyerekkorodban az első igazi bringádat és végre mehettél ki veretni vele? "Anya, csak a Dunaparton megyek, meg vissza!" BMX, ugrató, faralás, kólás doboz a kerékhez, hogy jó hangos legyen. Felejthetetlen élmények, csakúgy mint az esések, a plezúrnyomok és haverokkal való bandázás a környéken. A szokások kikophathak az életünkből, ahogy felnövünk, de a vágy legbelül megmarad, hogy simogassa az arcunkat a menetszél. A jóbarátok segítenek abban, hogy valóra válthassuk újra álmainkat, csak szépen kell kérni őket, hogy igent mondjanak. Read Less
Published:
Emlékszel arra, amikor megkaptad gyerekkorodban az első igazi bringádat és végre mehettél ki veretni vele? "Anya, csak a Dunaparton megyek, meg vissza!"
BMX, ugrató, faralás, kólás doboz a kerékhez, hogy jó hangos legyen. Felejthetetlen élmények, csakúgy mint az esések, a plezúrnyomok és haverokkal való bandázás a környéken.

A szokások kikophathak az életünkből, ahogy felnövünk, de a vágy legbelül megmarad, hogy simogassa az arcunkat a menetszél, a jóbarátok pedig segítenek abban, hogy valóra válthassuk újra álmainkat, csak szépen kell kérni őket, hogy igent mondjanak. (Köszönet Király Emesének.)

Fotók: Németh András (Külön köszönet a StudioIn-nek http://www.studioin.hu )