Add to Collection
About

About

Program: redevelopment of the entrance, the reception, and the meeting room for the company Travaux Aquitains. The stake of this project was to … Read More
Program: redevelopment of the entrance, the reception, and the meeting room for the company Travaux Aquitains. The stake of this project was to enhance the existing space without conflicting with already constructed building. The room opens up to the light. The linear arrangements are more rational and the circulation flow easier. This new room, undoubtedly pure and sober reveals the reception zone. This zone marked by a game of altimetry, light, and color was conceived like a box : central point of the project it becomes a way of communication and identity for the company. Location: Merignac, France Description: reception area Current progress: Realised Surface: 70 sq m Client: Private Read Less
Published: