Add to Collection
About

About

This competition was part of the Stage three development of Diana Balmori’s master plan for Sejong City, South Korea. Our proposal stitches thre… Read More
This competition was part of the Stage three development of Diana Balmori’s master plan for Sejong City, South Korea. Our proposal stitches three distinct layers of parkland through, around, and under buildings on the site. The building, an undulating, ribbon-like structure, wraps around the edges of the site and knits together open space. It circumscribes a park and links the first two phases of the administrative complex across the river. By being removed from the city center, the site offers an increased amount of privacy and security. Programmatically the space operates as a continuous flow of office space throughout the building with distinct conference rooms that protrude through exterior facade. The park stitches together both public spaces in and around the building along with the sporting facilities Read Less
Published: