Add to Collection
About

About

The space is divided into large three zones through setting the tunnel made of black glass at the center obliquely in response to the customer ci… Read More
The space is divided into large three zones through setting the tunnel made of black glass at the center obliquely in response to the customer circulation. The space starts from the main zone positioned in the center that is opened widely towards the entrance. The custom-made chandelier made of Swarovski crystal and the titanium skull as the symbol of this shop is set on the ceiling like a waterfall towards the floor. And the small room next to the main zone is positioned as an antechamber of the fitting room. The room is featured by the organically wriggling floor with the digital LED installed under the glass printed in the colored leopard skin pattern. Moreover, the minimally constructed cashier zone is positioned on the left zone. As a result, the whole space is presenting Roen’s regular concept such as the fusion of minimum and glamorous taste without intention. Read Less
Published:

Roenwww.roen.jp
Interior Design by Ito Masaru Design Project / Sei