Add to Collection
About

About

To do this, the play was produced by a special chamber structure resembling a bunker. In the small space of the performance was in the shadows be… Read More
To do this, the play was produced by a special chamber structure resembling a bunker. In the small space of the performance was in the shadows because of audiencey were simle children and the visually impaired. The room is targeted at 12 people. It uses a lot of tactile and audio effects, benches and walls are shaking ... This is the lair of the Troll. He and his friends tell stories. They are afraid to go out of his hiding place, because they think that people will tease them because they are not like others. But by the end of the performance the children understand that these characters are not terrible. They are just special. Read Less
Published:
Playbill
Sketch
Set design
sketch
costumes
rehearsal
panoramic scenery