Add to Collection
About

About

The cultural center Trouw, former industrial typography, has a basement dedicated to temporary exhibitions, this space is characterized by the pr… Read More
The cultural center Trouw, former industrial typography, has a basement dedicated to temporary exhibitions, this space is characterized by the presence of a concrete pillars series and metal parts that transmit the building memory. The exhibition layout intents to keep the environmental spirit using suspended modular panels, in such a way visitor admires as the exposition as the industrial architecture. Panels and lighting disposition on photographs exposed guide the visitor in a circular path. The central area is an artificial garden with synthetic grass, the plastic tree show symbol, the seat and mirrors walls. The absence of natural light and the use of the mirrors amplify the surreal sense of this rest and reflection area. Read Less
Published: