Indoors Outdoors
512
22
0
Add to Collection
About

About

Major renovation of this 1970s family home necessitated a contemporary kitchen to complement the style of the new extension. Working with both th… Read More
Major renovation of this 1970s family home necessitated a contemporary kitchen to complement the style of the new extension. Working with both the client and the architect, the requirement was to design a bright and sleek kitchen that would maximise the garden views and allow a natural overflow from inside to outside. It was important to integrate as much of the kitchen as possible into the fabric of the room space, so that the island and dining table could take centre place. The tall units disappear discretely into the walls creating a subtle back drop for the kitchen centrepieces. Lotus white door fronts juxtapose a dark grey tiled floor creating an atmosphere of serenity and understated luxury. Kitchen cabinetry and living furniture sit comfortably side-by side giving character and warmth to this family space. With the addition of so much extra living space and the premium quality of design and product choice, this family will never look back. Light, space and laughter abound, making this a very special place for all the family. Read Less
Published: