Add to Collection
About

About

A 75,000 SF Adaptive Re-use project in Tucson, Arizona. Work was accomplished while employed with Rob Paulus, Architect. One of multiple postings… Read More
A 75,000 SF Adaptive Re-use project in Tucson, Arizona. Work was accomplished while employed with Rob Paulus, Architect. One of multiple postings. Read Less
Published:
Rob Paulus, Architect
Building E was a single story structure. The original shell structure was preserved, but the glazing was replaced. Additional structure was added to create a second floor for additional units. The first floor units include patios, where the walls arecomposed of materials reclaimed from the renovated existing structure. An additional stair and deck structure were added to provide access to the second floor. The deck is shared between the second floor units. Shading elements mitigate heat gain for the units.

area
+/-4,500 sf
Key Plan
Building E First Floor Plan
Building E Second Floor Plan
Building E South Elevation
Building E North Elevation
Condo Section E
Section E-E
East Elevation
Building D Elevation Detail
Build E First floor patios.
Building E First Floor Entries
Building E Stair from below.
Building E Stair
Canopy armature detail.
Canopy Detail.
View from deck of the Rincon Mountains.
Entry.
Kitchen area.
Entertaining Area.
Dining  Area.
Living Area.
Storage Detail.
Window detail.
Bathroom
Bedroom.
View from unit to the south, including Santa Ritas and Barrio Metalica.
View of the pool area.