Add to Collection
About

About

Year 2010 Type: Interior Design This project is focusing on 'hospitality'. The site chosen was Hortpark, Singapore. I believe a comfort can be… Read More
Year 2010 Type: Interior Design This project is focusing on 'hospitality'. The site chosen was Hortpark, Singapore. I believe a comfort can be found behind shadows. My inspiration comes from my experience. Everyday while I wait on the intersection, I will always hide behind a shadow of the traffic light pole to protect me from the sunshine's heat. I believe shadow shelters us from heat and gives us some privacy; therefore my concept is "Behind the Shadow." I made the partition with little gaps to give privacy to the guests from the huge windows; it also makes the room bright but not too bright. I opened the roof to give natural lighting at night and it is equipped with sunroof for the afternoon. Red color used for highlighted fabrics, and gold to give the sense of modernity and luxurious. Main materials used are wood to give the sense of close to nature regarding the place is in HortPark. Read Less
Published:
Hotel Guestroom
Restaurant Waiting Room
Restaurant Indoor
Guestroom Presentation Board
Restaurant Presentation Board