Add to Collection
About

About

The project involves the design of an apartment for a married couple with an only child. The apartment is strictly divided into two parts, one of… Read More
The project involves the design of an apartment for a married couple with an only child. The apartment is strictly divided into two parts, one of them to fulfill the social needs of the family and the other to keep the private needs and life away from their guests. One of the parents can work at home in the office - which is connected with the living room and the dining room through a glass wall. At the hall, guests are able to make use of a small bathroom which allows privacy and exclusive use of main bathroom by family members only. Through this bathroom is easy to get to the master´s bedroom. A smaller room is situated at the entrance of the apartment for potential late arrivals of the child. The living room is separated by a wall from the dining room and the kitchen. The wall uses a revolving mechanism of the TV so viewers can watch TV from the living room as well as from the dining room. __ Este proyecto comprende el diseño de un apartamento para una familia con un único hijo. El apartamento está dividido de forma clara en dos partes, una con funciones sociales y otra de carácter privado de forma que los invitados no alteren la vida privada de la familia. Uno de los padres puede trabajar desde la oficina de casa, la cual conecta con la sala de estar y el comedor a través de una pared de vidrio. En la entrada, los invitados tienes a su disposición un pequeño cuarto de baño, lo que permite que el baño principal quede reservado para el uso exclusivo de la familia. A través de este baño es fácil el acceso al dormitorio principal. En la entrada del apartamento se ubica un dormitorio de dimensiones más limitadas destinado al hijo, especialmente cuando llega tarde. La sala de estar está separa mediante una pared del comedor y la cocina. Dicha pared utiliza un mecanismo giratorio que permite ver la televisión tanto desde la sala de estar como desde el comedor. Read Less
Published:
_____________________________________________________________________________________
Family Apartment
designed by Tomáš Jedlička
_____________________________________________________________________________________
designed by Tomáš Jedlička. Brno, Czech Republic. 2010