Add to Collection
About

About

An extension to an existing rural shopping centre. The simple cean design serves to contrast the existing structure, whist utilising the existing… Read More
An extension to an existing rural shopping centre. The simple cean design serves to contrast the existing structure, whist utilising the existing framework. The design of the signage was orientated verticallydue to limited space, allowing for easy installation without altering the existing structures. A concrete base was used for longevity. Above is a steel frame with opaque polycarb infill allowing for integrate lighting and an easily printable surface. The signage will become a beacon in the community. Read Less
Published:
FLAGSTAFF SHOPPING CENTRE

PROGRAM: COMMERCIAL
LOCATION: FLAGSTAFF, SOUTH AFRICA
SIZE: 2000m²

An extension to an existing rural shopping centre. The simple clean design serves to contrast the existing structure, whilst utilising the existing framework.
 
The design of the signage was orientated vertically due to limited space, allowing for easy installation without altering the existing structures. A concrete base was used for longevity.  Above is a steel frame with opaque, polycarb infill, allowing for integrated lighting and an easily printable surface. The signage will become a beacon in the community.