Add to Collection
About

About

With the need to replace the kitchen in their recently extended property, attention to detail was the driving force behind this client’s desire t… Read More
With the need to replace the kitchen in their recently extended property, attention to detail was the driving force behind this client’s desire to make the most of their new space. With very particular requirements in mind, these clients invested a lot of time in identifying which items they wanted to be stored where and how so that everything they needed would always be just at hand. This S3 kitchen provides excellent practicality both in terms of unit choice and adaptive storage capabilities. Since the clients wanted both the sink and the hob on the island, The hob was positioned at the end of the island to maximise the garden view whilst they cook. This also gives them a large amount of continuous preparation and plating up space - perfect for when the family comes home. When you walk into this room you can’t help but unwind, since so much effort has gone into de-cluttering the surfaces and creating a calm environment both to work in and to chill. With so much more space, and everything in its place, preparing and cooking meals has become a pleasure. Even when two or three are working in the kitchen together there is plenty of room, and so much work top surface for plating up! Thanks for our lovely kitchen - we enjoy using it everyday! — Mr & Mrs N, Winchester Read Less
Published: