Add to Collection
About

About

A place to contemplate nature
Published:
Ravensbourne Cafe
Ravensbourne atrium
Atrium
Current layout of seating is awkward. the three people at the back are talking and there is a large gap between them.
 
Mapping of people's movement on the ground floor of Ravensbourne Communication College, Penrose campus
So I have decided to create three cafe hubs that stretch from the atrium to the cafe. Each hub will contain a mircowave, bin and seating area.
 
Gorund floor plan of atrium and cafe hub 3
Scale 1:50
ground floor plan of cafe and hub1 & 2
Scale 1:50
Front elevation 
Scale 1:50
Final idea cafe hub 1 
Front elevation 
Scale 1:50
Cafe hub 2
Front elevation 
Scale1:50
 
Cafe hub 3
Front elevation
Scale 1:50 
Cafe hub 1
Section drawing 
Scale 1:20
 Cafe hub2
Section Drawing
Scale 1:20
Section drawing of cafe hub 3
Presective drawing of view from cafe hub1
Presective view from cafe hub2
sketch up drawing of final idea
Cafe hub 2 drawing in situ 
Initial ideas
Raised wooden platform 
Cafe hub 1
Front elevation 
Scale 1!50
 
Cafe hub 2
Front elevation
Scale 1:50
Cafe hub 3
Front elevation 
Scale 1:50
Sketch model
Removable side panels so wires can be accessed
Isometric of intial final idea
Scal 1:50
Intial idea ( A place to contemplate nature)
Indoor plants creates boundary around raised platform 
Elevation drawing
Scale 1:50
Isometeric drawing 
Scale 1:50
 
Intial idea 
Front elevation and isometeric drawing 
Scale 1:50
Intial idea
Scale 1:50