Add to Collection
About

About

As part of their retirement plans this couple wanted to add 50% additional storage to their kitchen and dining areas whilst improving the functio… Read More
As part of their retirement plans this couple wanted to add 50% additional storage to their kitchen and dining areas whilst improving the functionality of their utility room at the same time. They sought a durable product which would stand the test of time and were eager to uncover a design that would provide the perfect place for order and comfort in which to relax and unwind from their long country walks and sporting activities. Opening up their kitchen dining room was the first step to the creation of this light and airy living space. The kitchen area is defined by the use of practical flat fronted cabinetry whilst the dining area combines highly polished nickel chrome cabinets with a mirrored glass splash back oozing elegance and style. What may not be so easy to detect is that the previously irksome boot room has been opened up behind cleverly placed kitchen units to create a large utility with super amounts of behind -the -scenes storage. Even knowing their desires and having seen our designs, this couple was amazed by the actual amount of storage they have gained. It’s the perfect place to clean up and store their walking gear before sitting at their kitchen table to enjoy a well-earned cuppa. The whole room feels made for them, and they are delighted that their time invested in pouring over the details and the decisions they made will give them pleasure for years to come. Read Less
Published: