Add to Collection
About

About

This was an abandoned house with a brick little house for the animals in the back. We connected the two volumes with two narrow wood sections, pr… Read More
This was an abandoned house with a brick little house for the animals in the back. We connected the two volumes with two narrow wood sections, providing a nexus and a front for the house. The construction in the back is converted into a luxurious bathroom. A spa with a house. Read Less
Published:
The former switchman house, attached to a long time abandoned railway, consisted in two small separated volumes, being the bigger the house itself and the smaller a tiny warehouse. The renovation consists in the addition of two one-meter deep volumes, a front porch and a bathroom connected to the small volume, now turned into a spa. The result is a tiny house with a huge bathroom that consumes almost 40% of its surface.
Floor plan 
Front view. Porche volume 
Longitudinal section