Armstrong Oil & Gas HQ
1110
65
3
Add to Collection
About

About

An adaptive re-use of a 1900s machine shop is organized around a new central courtyard bringing natural light and ventilation to the building’s i… Read More
An adaptive re-use of a 1900s machine shop is organized around a new central courtyard bringing natural light and ventilation to the building’s interior. Main-level work spaces are organized within the existing structural grid of steel columns and exposed roof beams. Upper-level offices sit below saw-tooth roofs, recalling the industrial origins of the building. An open-air roof terrace is used for meetings and entertaining. Artifacts from the building’s past use as a machine shop were salvaged during the renovation and are re-used throughout the new spaces. Read Less
Published:
Photo Credit Frank Ooms
 An adaptive re-use of a 1900s machine shop is organized around a new central courtyard bringing natural light and ventilation to the building’s interior. Main-level work spaces are organized within the existing structural grid of steel columns and exposed roof beams. Upper-level offices sit below saw-tooth roofs, recalling the industrial origins of the building. An open-air roof terrace is used for meetings and entertaining. Artifacts from the building’s past use as a machine shop were salvaged during the renovation and are re-used throughout the new spaces.
Photo Credit Frank Ooms
Photo Credit Frank Ooms
Photo Credit Frank Ooms