Add to Collection
About

About

Annex Connector- connecting the design departments at Wentworth Institute of Technology
Published:
Annex Connector
School Project: Spring 2011
The goal of this project was to connect the design buildings at Wentworth Institute of Technology. I created a series of walking bridges that connect the floors of the two existing buildings to the new “Annex connector” building. The bridges create views of the existing buildings, a courtyard, and the neighborhood beyond. Both the neighborhood and courtyard facades emphasize horizontal and vertical circulations respectively, using glazing. The use of materials and the movement of the facade creates shade and comfort. The yellow, red and black coloring of the facade in my final iterations represents Wentworth’s school colors.