user's avataruser's avatar
GUNSLINGERS
GUNSLINGERS


This booklet is an illustrated collection of the notorious outlaws, bandits and gunslingers of the American Old West. Each pair of pages meant to showcase their lives and their actions. All of the gunslingers have an illustration which portraits the person. During the making of these illustrations I wanted to achive a woodcut effect to intensify the antique feel of the booklet. The cover is made out of a rusty and worn metal plate which I further wrecked with rifle bullets.

This booklet was meant to be a creative work but due to the COVID-19 coronavirus I couldn't print it out yet. This work was originally designed with creative paper tied with a leather strap with metalic or silver accents on the illustrations.

//

Ez a kiadvány egy illusztrált gyűjtemény az amerikai vadnyugat hírhedt törvényen kívülieiről, banditáiról és fegyverforgatóiról. Minden oldalpár az ő életüket és cselekedeteiket hivatott bemutatni. Minden fegyverforgatóhoz tartozik egy illusztráció is, mely az adott személyt ábrázolja. Ezek készítésénél egy fametszetszerű hatást szerettem volna elérni, ezzel is tovább erősítve az antik hatását a kiadványnak. A kiadvány borítója egy rozsdás és megviselt fémből készült lemez, melyet puskagolyókkal roncsoltam tovább.

A munka eredetileg egy kreatív kiadványnak volt tervezve, de a COVID-19 koronavírus miatt még nem tudtam kinyomtatni. A kiadvány eredetileg kreatív papírral és bőrszíjjal összefűzött gerinccel készült volna el, fémes vagy ezüstös felületnemesítési eljárással.

Made at the Media and Design Departement, Visual Arts Institute
//
Készült a Vizuális Művészeti Intézet, Média és Design Tanszékén
Eger, Hungary

2020

Made by / Készítette: Áron Farsang
Consultant Lecturer / Konzulens Tanár: Zoltán Zeman

GUNSLINGERS
31
318
2
Published:

GUNSLINGERS

Gunslingers is a creative project with illustrations and stories about the American Old West and its notorious outlaws.
31
318
2
Published: