• Add to Collection
  • About

    About

    A mural created for the Catherine St. Respite Center in New York City
    Published:
Alfalfa Studio was approached by See ChangeNYC, a mayoral and DDC initiative, to conceptualize, design and produce a large-scale mural to improve the cafeteria of Catherine St. Respite Center in Lower Manhattan. One of the main objectives of the mural was to bring a happy respite, a bit of brightness to an otherwise depressing environment and to create a learning tool. This was particularly important because the resident families of the shelter are in a very tough situation, living in beyond-sad conditions for too long a period of time.
 
We think that it was a great success!
 
If you would like to read more on our mural, titled 'A Fruitful Life,' check it out here!