user's avatar
The Abyss canvas
. . .

We all strive for balance from birth. It is very difficult to find the line between development and destruction, between heart and mind. We, like a pendulum, rush from one extreme to another in search of harmony, in search of a point at which all spheres of life will be in balance, but something is constantly happening in life. The universe is bottomless in its manifestation.
But I think there is a point where everything is in balance. This is the Now moment. This moment lasts only a moment, but our whole life we ​​are in it. 

----------

Все мы с самого рождения стремимся к равновесию. Очень сложно найти грань между развитием и разрушением, между сердцем и разумом. Мы как маятник мечемся из одной крайности в другую в поисках гармонии, в поисках точки в которой все сферы жизни будут в равновесии, но в жизни постоянно что-то происходит. Вселенная бездонна в своем проявлении. 
Но я думаю, что есть такая точка в которой все находится в равновесии. Это момент Сейчас. Этот момент длится всего лишь миг, но всю свою жизнь мы находимся в нем. 

______________


I started working on this canvas in 2017, when I was sorely lacking balance in life. This canvas it is my searches. I cannot say that now I have found harmony, but I realized that the nature of the world is such that as long as we are alive, we will continue to seek balance, and this is normal. 

Я начал работу над этим холстом в 2017 году, когда мне очень не хватало равновесия в жизни. Этот холст это мои поиски. Я не могу сказать, что сейчас я нашел гармонию, но зато я понял, что природа мира такова, что пока мы живы, мы так и будем искать равновесие, и это нормально.

 
__

THANKS  for  WATCHING
wiktor.ares@mail.ru

The Abyss canvas
174
759
19
Published:

The Abyss canvas

My debut canvas in the author's style. The abyss as the only state of equilibrium and integrity. The point to which we all strive and someday we Read More
174
759
19
Published: