CoBuilders

Wat
Herpositionering van CoBuilders vanuit een kandidaatgerichte benadering

Hoe
Door bewustwording te creëren: er is veel vraag naar bouwkundig en installatietechnisch talent. Daarom is het slim om nu te bouwen aan je carrière!

Wie
CoBuilders, bemiddelaar van talent in bouwkunde, installatietechniek en civiele techniek

Waar
Hengelo, Zwolle, Arnhem en Amersfoort

Wanneer
Nú is het moment!


In een tijd van schaarste op de arbeidsmarkt heeft de kandidaat alle kaarten in handen. Dat besef is de basis van de positionering en de werkwijze van CoBuilders.

CoBuilders maakte daarom de transformatie van bemiddelaar naar carrière-adviseur. De focus verschoof van bemiddeling van werkzoekenden, naar het adviseren van werkenden in hun volgende carrièrestap.

Als kandidaat kun je nú het verschil maken voor jezelf, is de boodschap. Met de persoonlijke begeleiding van CoBuilders, plus de toegang tot het grote CoBuilders-netwerk, is er voldoende onderscheidend vermogen aanwezig ten opzichte van andere spelers in de markt. Tijd dus om dat uit te dragen!

Wij verzorgden de volledige herpositionering en voorzagen CoBuilders van een nieuwe, passende smoel.​​​​​​​

Diensten 
Visie en strategie, merkidentiteit, visuele identiteit, art-direction fotografie en videografie, copywriting, huisstijlontwikkeling, webdesign
​​​​​​​
Credits
Barbara Trienen (fotografie), Stimmt (technische realisatie)Portretfotografie
Bij een persoonlijke aanpak hoort een gezicht. Mensen staan dus centraal in de fotografie van CoBuilders. Ongedwongen, frisse en positieve portretfotografie in een dynamische setting. Letterlijk even stilstaan en de tijd nemen, in een branche die in beweging is. De gezellige, open thuisbasis van CoBuilders in Hengelo biedt het ideale decor voor aanvullend sfeermateriaal.
Sfeer fotografie
Herpositionering CoBuilders
9
241
1
Published: