The construction of the office and co- working space CampusWest on Antwerp's Linkeroever, developed by Groep Bouwen and designed by POLO Architects is nearing completion. Images are taken before the first tenant makes his appearance The building volume, constructed from wood, concrete and glass, is bathed in light by the ingenious wooden roof construction. The voids provide transparency and interaction between the different floor levels and create an open structure.

Architectural concept & spaceplanning: POLO Architects
Team: Groep Bouwen, Van Laere NV, VK Architects & Engineers, Cronos Groep
CampusWest
478
2,876
8
Published:

CampusWest

The construction of the office and co-working space CampusWest on Antwerp's Linkeroever, developed by Groep Bouwen and designed by POLO Architect Read More
478
2,876
8
Published:

Tools